tisdag 27 maj 2008

Whatever they'll destroy, we'll create it again

Har börjat lyssna på radio (läs p3) på jobbet om eftermiddagarna. Kan vara riktigt bra emellanåt. Hanna Fahl gör alltid ett gediget jobb som programledare. Idag pratade hon skivbolag med Service-Ola och en herre från Hybris. Funderar nu allvarligt på att gå med i Service prenumerationstjänst faktiskt. Har varit skeptisk tidigare om att köpa mp3-filer (vill helst ha min musik i fysisk form) men denna tjänst verkar helt klart intressant.

Hörde även två bra låtar för första gången idag, inom loppet av bara några minuter. Först, Embassys nya singel "state 08". Lät väldigt somrig med de aukustiska Pale Fountains-gitarrerna fint placerade i låten, som alltid. Fick dock inte riktigt samma exalterade känsla som första gången man hörde "Some indulgence" eller "It never entered my mind", men ändå en mycket bra låt.

Den andra var en låt som heter "Åt helvete med himlen" av en artist som kallar sig Parken. Lät lite som Juvelen, utan falsett-sången, blandat med det malande beatet från The knifes "Heartbeats". Ska bli intressant att höra hur skivan i höst kommer att låta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lyssnar en hel del på P3, men emellanåt blir det alldeles för mycket idol-musik. Hanna Fahl är bra, men så har vi även växt upp i samma stad :)

Äskar "State 08" - får se om skivan blir lika bra! Eller blir det bara en EP?! Är inte lika taggad inför en prenumeration - känns alltför mycket slit och släng! Å andra sidan vet jag inte hur Service har tänkt...

SG sa...

Tycker P3 är bra i lagom doser. Det jag mest blir irriterad av är alla upprepningar av låtar. Vissa kör de 3 ggr om dagen. Fast så kanske det är med de flesta radiostationer nu när jag tänker efter.

Tror och hoppas på ett album. Är ej säker dock.