fredag 26 februari 2010

Helg!



På mitt jobb brukar vi alltid (som på de flesta andra arbetsplatser) fråga varandra på måndagar vad vi gjort i helgen. När frågan väl ställs till mig brukar det alltid vara någon som drar till med ett "Han har väl varit på Debaser som vanligt, höhö", och det brukar faktiskt stämma ganska ofta. Jag har besökt denna betonggrotta till lokal regelbundet under ganska många år nu och imorgon blir det så dags igen. Då spelar nämligen Beach House! Det kommer jag absolut inte missa.

måndag 22 februari 2010

onsdag 17 februari 2010

"Albatross"



Har inte lyssnat igenom hela "European" än. Sambassadeurs nya skiva alltså. Den främsta anledningen till detta är att jag inte kan sluta lyssna på skivans femte spår - "Albatross". En av årets hittills finaste låtar! Påminner för övrigt väldigt mycket om låten "Nightingale" från soundtracket till Twin Peaks.

torsdag 11 februari 2010

söndag 7 februari 2010

Live! Tonight! Sold out!

Någon oerhört godhjärtad själ har lagt upp The Smiths hela konsert från Madrid 1985, på youtube i en helt fantastisk bra kvalité. "Epic" är ett understatement i detta fall.



Se hela konserten, här!

lördag 6 februari 2010

Summer Camp



Kan inte sluta lyssna på Summer Camp. Hoppas alla dessa demos som ligger ute, snart förvandlas till ett album. Den skivan kommer bli helt magisk. Lyssna, här!!